Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Matteuccia

Matteuccia - Struisvaren

Matteuccia's zijn prachtige varens die de show stelen in het voorjaar. Echter, ze maken ondergrondse uitlopers waardoor ze flink kunnen uitbreiden. Geef Matteuccia daarom de ruimte of zet er een barrière omheen. De nieuwe uitlopers zijn gemakkelijk weg te halen en elders weer uit te planten. Matteuccia is geschikt voor elke normale tot vochtige grond in de halfschaduw of schaduw. Knip na de winter het lelijke blad weg. Matteuccia is een uitstekende plant voor een bostuin. De soort Matteuccia orientalis vormt kortere uitlopers en is daardoor beter geschikt voor een kleine tuin. Wilt u de varens mooi uit laten komen, gebruik dan als onderbegroeiing donkerbladige Ajuga.
 


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Stationsweg 8
7692 AC Mariënberg
0523 - 251 953
06 - 155 32 854
contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!