Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Kievitseitje

Kievitseitje

Kievitseitje behoort tot een grote groep bolgewassen, sterk verschillend in grootte. Kievitseitje komt op enkele plaatsen nog in het wild voor in Nederland. Ze zijn beschermd. Gelukkig kunt u ze ook goed bij kwekerijen kopen. Kievitseitje heeft een kenmerkend patroon van blokjes op de hangende bloemen. Ze willen in het voorjaar redelijk vochtig staan, maar weer niet te nat in de zomer en winter. Licht bemesten na de bloei wordt gewaardeerd, bijv. met een laagje compost. In de loop van de zomer sterft Kievitseitje bovengronds af om het volgend voorjaar weer terug te komen. Kievitseitje past goed in een natuurlijke tuin, bijv. samen met Boterbloem (Ranunculus), Zenegroen (Ajuga) en Bosanemoon (Anemone).

Staat het Kievitseitje dat u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Fritillaria. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!