Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
 

Kwekerij vaste planten

De vaste planten in onze webwinkel komen van kwekerij Heutinck te Borculo. Wij werken nauw samen met deze kwekerij en de locatie van waaruit wij verzenden bevindt zich op het terrein van deze kwekerij.

Kwekerij Heutinck heeft een jarenlange ervaring in het kweken van vaste planten voor de professionele markt. Bent u beroepsmatig geïnteresseerd in kwekerij Heutinck, stuur dan een e-mail naar info@heutinck.eu of bel 0545-274164.
Let op: dit e-mailadres en telefoonnr. alleen gebruiken als u professional bent!

De particuliere verkoop van planten verloopt via KwaliteitsPlanten.nl. Wilt u daar contact mee, mail dan naar contact@kwaliteitsplanten.nl of bel 0523-251953 / 06-15532854. Wilt u de kwekerij bezoeken, neem dan s.v.p. vooraf contact met ons op voor een afspraak.

Het team van kwekerij Heutinck bestaat uit enthousiaste vakmensen. Veel van de vaste planten worden op eigen kwekerij vermeerderd. Dat garandeert een permanente kwaliteit en soortechtheid.
Er zijn door kwekerij Heutinck meerdere succesvolle cultivars op de markt gebracht. Enkele voorbeelden daarvan zijn:
•  Centaurea montana 'Jordy' met mooie dieppaarse bloemen.
•  Bergenia 'Jelle' heeft schitterende witte bloemen.
•  Sempervivum 'Gerbeun' valt op door zijn prachtige kleuren.
•  Gypsophila 'Jolien' is bescheiden veelkleurig en overal inzetbaar.
 
Om een beeld te krijgen van de kwekerij ziet u hieronder een aantal foto’s.
 

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!