Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Groene draak

Groene draak valt onder de Aronskelken. Het zijn fraaie planten voor in de schaduwtuin op een humeuze grond. Plant er bijv. Mansoor (Asarum) naast. Enkele soorten Groene draak hebben een mooie bladtekening. De plant kan zich vermeerderen door zowel zaad als kleine knolletjes die zich op de overgang van blad naar bladsteel vormen. Groene draak wordt veel gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde.

Groene draak behoort tot het botanische geslacht Pinellia.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Stationsweg 8
7692 AC Mariënberg
0523 - 251 953
06 - 155 32 854
contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!

 
Omdat in deze periode de meeste tuinwerkzaamheden op een laag pitje staan, verzenden wij de planten alleen op dinsdag, uiterlijk woensdag.

Bestellingen die 's zondags voor 18 uur binnen zijn worden dezelfde week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen schuiven door naar de volgende week.

Als het zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht.
Vrijwel altijd worden de planten een dag na het verzenden bezorgd. Wilt u liever een andere dag, neem dan contact met ons op en we overleggen wat er mogelijk is.