Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Spartina

Spartina - Slijkgras

Spartina is een mooi overhangend gras. De plant verlangt een plek in de zon op een vruchtbare grond die vochtig mag zijn. Minder vocht wordt echter ook verdragen maar dan zal de plant kleiner blijven. Het fraaie blad van Spartina is heel goed bruikbaar bij het bloemschikken, zeker de bonte vorm. Spartina verkleurt heldergeel in de herfst. De plant breidt zich uit via uitlopers en is daardoor minder geschikt voor kleine tuinen, of u moet de plant in een grote pot planten en op het terras zetten. Spartina staat goed bij natuurlijk ogende vijvers (niet te dicht bij de folie planten), bijv. samen met Eupatorium, Aruncus en Ligularia.
 


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.