Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Eragrostis - Liefdesgras

Veel soorten Eragrostis komen oorspronkelijk uit de subtropen en tropen. Ze doen het ook goed in ons klimaat, mits ze op een open warme en zonnige plek staan, die vooral 's winters niet te nat is. Eragrostis kan in de herfst mooi verkleuren. Op een gunstige standplaats kunnen ze zich rijkelijk uitzaaien. Dat kan goed uitkomen, want Eragrostis leeft meestal niet lang. Wilt u geen zaailingen, knip dan tijdig de aren terug. Als u dat zorgvuldig doet, houdt u mooie nette pollen over. Voor mooie combinaties kunt u bijv. Eryngium, Aster en Euphorbia naast Eragrostis planten.
 
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!

 
Omdat in deze periode de meeste tuinwerkzaamheden op een laag pitje staan, verzenden wij de planten alleen op dinsdag, uiterlijk woensdag.

Bestellingen die 's zondags voor 18 uur binnen zijn worden dezelfde week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen schuiven door naar de volgende week.

Als het zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht.
Vrijwel altijd worden de planten een dag na het verzenden bezorgd. Wilt u liever een andere dag, neem dan contact met ons op en we overleggen wat er mogelijk is.