Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Cosmea

Cosmea

Cosmea is een aan Dahlia verwant plantengeslacht van eenjarige, tweejarige en knolvormende planten. Tot deze laatsten behoren ook de planten uit de 'atrosanguineus' groep. De bruinrode bloemen van deze Cosmea's ruiken bij warm zonnig weer naar chocolade. Plant eens een paar in een ruime pot en zet die op uw terras. Door zijn aparte kleur en geur trekt de plant zeker de aandacht. Wilt u de planten daarna overwinteren, zet dan de planten met pot en al weg op een koele maar vorstvrije plaats en geef nauwelijks tot geen water.
De planten uit de groep 'peucedanifolius' zijn op zich meerjarig, maar vallen vaak weg in de winter. Geef ze daarom een plek waar overtollig water goed weg kan lopen en dek ze af in de herfst. Vorstvrij overhouden in een pot kan natuurlijk ook.

Cosmea behoort tot het botanische geslacht Cosmos.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!