Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Sauromatum

Sauromatum - Voodoolelie

Sauromatum behoort tot een klein geslacht van knolachtige vaste planten voor in de (half)schaduw. Ze kunnen wel een beetje vorst hebben, maar ze moeten dan heel droog staan. Een situatie die we ze in de volle grond meestal niet kunnen geven. Wilt u het wel proberen, leg dan onderin het plantgat een flinke laag grind en zet de wortelkluit daar rechtstreeks op. Hou anders de Sauromatum in een pot die 's winters binnen gezet wordt. Sauromatum kan ook als droogbloeier gebruikt worden. Leg de knol in de eerste maanden van het jaar in de vensterbank en na enkele weken komt de plant tot bloei. Na de bloei de Sauromatum in een pot planten en zodra de nachtvorsten voorbij zijn buiten neerzetten.
 


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!