Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Perzische-margriet

Perzische margriet

Perzische margriet is een groep planten met vaak geurende bladeren en fraaie bloemen. Ze hebben het liefst een plaats in de zon op een goed doorlatende bodem. Perzische margriet is een sterke plant die onmisbaar is in een cottagatuin of boerentuin. Na de eerste bloei Perzische margriet flink terugsnoeien zorgt voor vitale planten die dan vaak nog eens gaan bloeien in de nazomer. Het kan nodig zijn om Perzische margriet na enkele jaren op te nemen, te scheuren en weer opnieuw uit te planten in grond die van compost is voorzien.

Staat de Perzische margriet die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Tanacetum. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!