Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Reserveringen

U kunt bij ons planten reserveren. Geeft u dan in het opmerkingenveld van uw bestelling aan wanneer u de planten graag geleverd wilt hebben. U kunt dat natuurlijk ook in een aparte e-mail doorgeven. Wij houden daar dan zoveel mogelijk rekening mee. Helaas ontbreekt het ons aan mogelijkheden om gereserveerde planten over langere tijd te verzorgen.

Voor een reservering tot maximaal 2 weken verzamelen wij uw planten binnen enkele dagen na het plaatsen van de order. De kans dat bepaalde soorten dan zijn uitverkocht is klein.

Bij een reservering langer dan 2 weken verzamelen wij uw planten ongeveer een week voor de gewenste ontvangstdatum. De kans bestaat dat bepaalde soorten dan ondertussen zijn uitverkocht. Als dat het geval is nemen wij contact met u op om het af te stemmen. Bijv. om vervangers te leveren of om het aankoopbedrag terug te betalen.

Op de avond van de dag dat uw planten zijn verzonden ontvangt u een e-mail met een Track & Trace link waarmee u de zending kunt volgen.

Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen om de details te bespreken.
 
Foto

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!