Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header

Reserveringen

U kunt bij ons planten reserveren. Geeft u dan in het opmerkingenveld van uw bestelling aan wanneer u de planten graag geleverd wilt hebben. U kunt dat natuurlijk ook in een aparte e-mail doorgeven. Wij houden daar dan zoveel mogelijk rekening mee.

Omdat wij maar beperkte mogelijkheden hebben om planten vast te houden, hanteren we enkele 'spelregels'.

Voor een reservering tot 2 weken verzamelen wij uw planten binnen enkele dagen na het plaatsen van de order. De kans dat bepaalde soorten dan zijn uitverkocht is klein.

Bij een reservering langer dan 2 weken (tot maximaal 2 maanden) verzamelen wij uw planten ongeveer een week voor de gewenste ontvangstdatum. De kans bestaat dat bepaalde soorten dan ondertussen zijn uitverkocht. Als dat het geval is, dan storten wij het teveel betaalde bedrag weer terug.

Bestellingen met een reservering van langer dan 2 maanden kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Op de avond van de dag dat uw planten zijn verzonden ontvangt u een e-mail met een Track & Trace link waarmee u de zending kunt volgen. Het kan zijn dat u eerder bericht krijgt van PostNL met een datum van bezorging, maar pas na bericht VAN ONS gaat uw pakket daadwerkelijk het bezorgproces in.
Als u heeft aangegeven dat u de planten wilt afhalen, dan nemen wij contact met u op zodra de planten klaar staan.
 

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!