Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Reserveringen

U kunt bij ons planten reserveren. Geeft u dan in het opmerkingenveld van uw bestelling aan wanneer u de planten graag geleverd wilt hebben. U kunt dat natuurlijk ook in een aparte e-mail doorgeven. Wij houden daar dan zoveel mogelijk rekening mee.

Voor een reservering tot 2 weken verzamelen wij uw planten binnen enkele dagen na het plaatsen van de order. De kans dat bepaalde soorten dan zijn uitverkocht is klein.

Bij een reservering langer dan 2 weken (tot maximaal 2 maanden) verzamelen wij uw planten ongeveer een week voor de gewenste ontvangstdatum. De kans bestaat dat bepaalde soorten dan ondertussen zijn uitverkocht. Als dat het geval is dan storten wij het teveel betaalde bedrag weer naar u terug. Op de pakbon die u krijgt bij de planten die wel te leveren zijn staat aangegeven welke planten zijn vervallen.

Op de avond van de dag dat uw planten zijn verzonden ontvangt u een e-mail met een Track & Trace link waarmee u de zending kunt volgen.

Bestellingen met een reservering van langer dan 2 maanden kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen om de details te bespreken.
 

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!