Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Wilgenroosje

Wilgenroosje

Wilgenroosjes zijn planten die in het wild vaak in grote groepen voorkomen op kaalslagen en langs bosranden. Er zijn van Wilgenroosje enkele mooie vormen voor de tuin gekweekt. Het liefst staat Wilgenroosje op een normale grond in de zon of halfschaduw, maar ze zijn niet heel kieskeurig. De plant vormt leuke zaaddozen die als ze rijp zijn openspringen bij aanraking. Wilt u niet dat de Wilgenroosjes zich uitzaaien, knip de planten dan terug zodra de zaadpluizen zichtbaar worden. Wilgenroosje is zeer geschikt voor een (half)wilde tuin. Goede partners zijn bijv. hoge Klokjesbloem (Campanula), Wederik (Lysimachia) en Siberische iris (Iris).

Wilgenroosje behoort tot het botanische geslacht Epilobium.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.