Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Olifantsgras

Olifantsgras

Olifantsgras is een polvormend, snel groeiend gras met vrij breed blad. De gewone soort kan meer dan 3 meter hoog worden. De soorten met gevlekt of gestreept blad blijven vaak wat kleiner, maar halen de 2 meter wel. Olifantsgras kan zowel solitair als in groepen gebruikt worden, maar deze soort is ook als haag of windkering te gebruiken. Het liefst staat Olifantsgras op een plek in de zon op normale tot vochtige grond, maar ook schaduw wordt prima verdragen, al zullen ze dan wat kleiner blijven. Olifantsgras bloeit alleen na een lange warme zomer. Knip Olifantsgras pas in het voorjaar terug, zodra de jonge scheuten tussen de oude stengels zichtbaar worden. Door zijn afmeting is Olifantsgras uitermate geschikt voor grote tuinen.

Staat het Olifantsgras dat u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Miscanthus. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!