Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Hondstarwegras

Hondstarwegras

Hondstarwegras is een geslacht van polvormende of zich door wortelstok uitbreidende grassen. Tot deze laatste groep behoort ook het beruchte kweekgras. Het meest toegepast in de tuin is de soort Elymus magellanicus. Deze woekert niet maar vormt een prachtige pol met blauwgrijs blad. Hondstarwegras is op vele manieren toe te passen. In de border als rustbrenger tussen het kleurenspektakel, in een grote pot op het terras (bijv. van cortenstaal), of in de prairietuin. Hondstarwegras wil een standplaats in de zon op een goed doorlatende en humeuze grond. Als buurplanten van Hondstarwegras zijn laagblijvende witte Zonnehoed (Rudbeckia, Echinacea) en blauwe Bossalie (Salvia) erg mooi.

Hondstarwegras behoort tot het botanische geslacht Elymus.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!