Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Pteridophyllum

Pteridophyllum - Bosrandpapaver

Pteridophyllum is een zeer klein plantengeslacht, familie van de Papaver. Het geslacht telt maar 1 soort, nl. Pteridophyllum racemosum, welke in Japan in het wild voorkomt. De stengels met hangende witte bloemetjes komen mooi uit boven het varenachtige blad. Pteridophyllum staat graag op een koele plek in de (half)schaduw. De grond mag normaal tot licht vochtig zijn. Op kalkrijke grond gedijt Pteridophyllum niet goed. Pteridophyllum is redelijk winterhard, maar in het najaar de planten afdekken met een laagje afgevallen blad kan geen kwaad.
 


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.