Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Gele lis

De Gele lis is de welbekende lis langs de waterkanten. Er zijn enkele cultivars van gekweekt. Gele lis vraagt een vochtige grond of ondiep water. Plant ze bijvoorbeeld in de moeraszone van een grote vijver. De standplaats het liefst zonnig, maar halfschaduw wordt ook verdragen al zal de bloei dan minder zijn. Zorg voor voldoende voeding (vijveraarde). Op een gunstige standplaats kan Gele lis zich uitzaaien. Goede buurplanten zijn Kattenstaart (Lythrum), Moerasvergeet-mij-nietje (Myosotis) en Moerasspirea (Filipendula).

Staat de Gele lis die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Iris. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!

 
Omdat in deze periode de meeste tuinwerkzaamheden op een laag pitje staan, verzenden wij de planten alleen op dinsdag, uiterlijk woensdag.

Bestellingen die 's zondags voor 18 uur binnen zijn worden dezelfde week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen schuiven door naar de volgende week.

Als het zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht.
Vrijwel altijd worden de planten een dag na het verzenden bezorgd. Wilt u liever een andere dag, neem dan contact met ons op en we overleggen wat er mogelijk is.