Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Siberisch-vergeet-mij-nietje

Siberisch vergeet-mij-nietje

Siberisch vergeet-mij-nietjes zijn vaste planten met groot ruw blad. Het verschil met Kaukasische vergeet-mij-nietje is dat de Siberische variant forser en gladder blad heeft en dat de plant in lossere groepen groeit. Het liefst staat Siberisch vergeet-mij-nietje in de halfschaduw in een humusrijke normale grond. Meer zon kan, maar dan moet de grond voldoende vochtig zijn. Siberisch vergeet-mij-nietje is een sterke plant en kan prima als bodembedekker dienst doen. Het onderhoud beperkt zich tot het na de winter weghalen van het dode blad. Strooi dan gelijk wat compost tussen de planten. Goede buurplanten van Siberisch vergeet-mij-nietje zijn Goudaardbei (Waldsteinia), Zegge (Carex), Kerstroos (Helleborus) en Sneeuwsteraster (Aster).

Staat het Siberisch vergeet-mij-nietje dat u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Brunnera. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!