Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Goudkorfje

Goudkorfje is een bodembedekkende vaste plant voor in de zon tot halfschaduw op een normale tot matig vochtige grond. Goudkorfje is een dankbaar plantje dat nog te weinig wordt toegepast, bijv. vooraan in de border of in de rotstuin. Ook in plantenbakken doet Goudkorfje het goed, mits de grond niet uitdroogt. Goede partners van Goudkorfje zijn Kruipklokje (Campanula), Brunel (Prunella) en Longkruid (Pulmonaria).

Goudkorfje behoort tot het botanische geslacht Chrysogonum.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Stationsweg 8
7692 AC Mariënberg
0523 - 251 953
06 - 155 32 854
contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!

 
Omdat in deze periode de meeste tuinwerkzaamheden op een laag pitje staan, verzenden wij de planten alleen op dinsdag, uiterlijk woensdag.

Bestellingen die 's zondags voor 18 uur binnen zijn worden dezelfde week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen schuiven door naar de volgende week.

Als het zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht.
Vrijwel altijd worden de planten een dag na het verzenden bezorgd. Wilt u liever een andere dag, neem dan contact met ons op en we overleggen wat er mogelijk is.