Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Kleurige-wolfsmelk

Kleurige wolfsmelk

De naam Kleurige wolfsmelk omschrijft goed de eigenschappen van deze plant. De bloei is helder geel of geelgroen, terwijl van veel cultivars ook het blad fraai gekleurd is, zeker bij het uitlopen. En vervolgens kleurt in de herfst het blad van Kleurige wolfsmelk mooi oranje. De plant wil graag een plek in de zon tot halfschaduw op een droge tot normale grond. Eenmaal gevestigd doet Kleurige wolfsmelk het ook nog goed op moeilijke droge plekken, bijv. aan de voet van grote struiken en bomen.
Kleurige wolfsmelk groeit breed uit en kan daardoor gebruikt worden om gaten in de border op te vullen. Goede buurplanten zijn Kattenkruid (Nepeta), Kluwenklokje (Campanula), blauwe Tuingeranium (Geranium) en Bossalie (Salvia). Kleurige wolfsmelk heeft melksap dat wat hardnekkig te verwijderen is. Sommige mensen zijn hier licht allergisch voor, even oppassen dus.

Staat de Kleurige wolfsmelk die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Euphorbia. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!