Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Laurentia

Laurentia is een bodembedekkend plantje voor in de rotstuin met kleine bloemetjes. Laurentia staat graag op een normale tot matig vochtige grond in de zon tot halfschaduw. Bij een standplaats in de zon mag de grond aan de vochtige kant zijn. Staan ze op een plek waar het 's winters flink vriest, gooi er dan voor de zekerheid wat blad overheen. Laurentia bloeit lang en is ook goed te gebruiken in plantenbakken. Goede buurplanten zijn kleine Zegge (Carex)'s, Sleutelbloem (Primula) en laagblijvende Vrouwenmantel (Alchemilla). Ook staat Laurentia erg mooi als onderbeplanting van Zeeuws knoopje (Astrantia).

Laurentia behoort tot het botanische geslacht Isotoma.
 

    Vorig scherm
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!

 
Omdat in deze periode de meeste tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, verzenden wij de planten alleen nog op dinsdag, uiterlijk woensdag.

Bestellingen die 's zondags voor 18 uur binnen zijn worden dezelfde week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen schuiven door naar de volgende week.

Als het zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Dinsdag 17 december is onze laatste verzenddag in 2019. Bestellingen die na zondag 15 december 18 uur binnenkomen, worden verzonden vanaf dinsdag 21 januari 2020.

Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht. Vrijwel altijd worden de planten een dag na het verzenden bezorgd. Wilt u liever een andere dag, neem dan contact met ons op en we overleggen wat er mogelijk is.