Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Echte-kervel

Echte kervel

Echte kervel behoort tot de schermbloemigen en is familie van het Fluitekruid. Echte kervel is tweejarig, maar wordt vaak als eenjarige geteeld in de kruidentuin omdat de plant in het tweede jaar gaat bloeien en het blad dan minder lekker is. Laat eventueel een deel van de planten staan zodat ze zich uit kunnen zaaien. Echte kervel staat graag op een licht beschaduwde plaats in een grond die aan de vochtige kant is en voldoende voeding bevat. Van Echte kervel zijn de jonge blaadjes goed te gebruiken in soepen, salades en bij vis- en vleesgerechten. Echte kervel is ook het meest gebruikte kruid in het Twentse streekgerecht Kruudmoes, vandaar de andere Nederlandse naam Moeskruid.

Echte kervel behoort tot het botanische geslacht Anthriscus.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!