Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Glansschildvaren

Glansschildvaren behoort tot een groot geslacht van varens waarvan veel soorten geschikt zijn voor de tuin. Deze soort valt op door zijn glanzend blad. Ook valt Glansschildvaren in het voorjaar op vanwege zijn gele krullen. Glansschildvaren staat het liefst op een plek in de (half)schaduw op een humeuze grond met wat kalk er in, maar de plant doet het meestal ook prima op gewone tuingrond. Glansschildvaren is polvormend en woekert niet. Combineer Glansschildvaren met bijv. Hosta (Hosta), Knopige ooievaarsbek (Geranium) en Leliegras (Liriope).

Staat de Glansschildvaren die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Polystichum. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!

 
Omdat in deze periode de meeste tuinwerkzaamheden op een laag pitje staan, verzenden wij de planten alleen op dinsdag, uiterlijk woensdag.

Bestellingen die 's zondags voor 18 uur binnen zijn worden dezelfde week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen schuiven door naar de volgende week.

Als het zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht.
Vrijwel altijd worden de planten een dag na het verzenden bezorgd. Wilt u liever een andere dag, neem dan contact met ons op en we overleggen wat er mogelijk is.