Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Slijkgras

Slijkgras

Slijkgras is een mooi overhangend gras. De plant verlangt een plek in de zon op een vruchtbare grond die vochtig mag zijn. Minder vocht wordt echter ook verdragen maar dan zal de plant kleiner blijven. Het fraaie blad is heel goed bruikbaar bij het bloemschikken, zeker de bonte vorm. Slijkgras verkleurt heldergeel in de herfst. De plant breidt zich uit via uitlopers en is daardoor minder geschikt voor kleine tuinen, of u moet de plant in een grote pot planten. Bijzonder decoratief op het terras! Slijkgras staat goed bij natuurlijk ogende vijvers (niet te dicht bij de folie planten), bijv. samen met Koninginnekruid (Eupatorium), Geitenbaard (Aruncus) en Kruiskruid (Ligularia).

Slijkgras behoort tot het botanische geslacht Spartina.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!