Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Phragmites

Phragmites - Riet

Phragmites komt bijna wereldwijd voor. Phragmites breidt zich sterk uit door wortelstokken en is daardoor niet geschikt voor de gewone tuin. Wel kan Phragmites ingezet worden voor de waterzuivering in grote natuurlijke vijvers. Let er op dat de groeipunten van de wortelstokken door gewone vijverfolie heen dringen! Phragmites staat het liefst in de zon, maar ook halfschaduw wordt verdragen. In de zomer krijgt Phragmites grote bloempluimen, meest donkerpaars, die dan naar strogeel verkleuren. Er zijn van Phragmites ook bontbladige soorten gekweekt. Zet die bijv. in een grote dichte pot aan de rand van de vijver. Het blad van deze cultivars is te gebruiken voor het bloemschikken. Phragmites groeit vanwege zijn sterke uitlopers vaak maar matig in een krap kweekpotje. Geef ze na het uitplanten even de tijd om op gang te komen.
 


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.