Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Woltijm

Woltijm

Woltijm behoort tot een geslacht van kruipende vaste planten met geurend blad. Tijm kent verschillende soorten blad, geur, bloemkleur en groeivorm. Het blad van Woltijm is dicht behaard. Het zijn planten die goed geschikt zijn voor de rotstuin, stapelmuurtjes of als 'toevallige' gast langs een tegelpad. Ze trekken veel insecten. Woltijm is wintergroen en staat graag droog en zonnig. Eventueel in het voorjaar of direct na de bloei de Woltijm iets terugknippen, dat houdt de plant compact. Woltijm staat ook leuk in een pot of balkonbak. Zorg dan voor een goede afwatering want Woltijm heeft een hekel aan natte voeten.

Staat de Woltijm die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Thymus. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.