Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Phacelia

Phacelia - Bijenvoer

Phacelia is een geslacht van planten uit hoofdzakelijk Noord- en Zuid-Amerika. Er komen zowel een-, twee- als meerjarige soorten voor. Phacelia staat vooral bekend vanwege zijn sterke aantrekkingskracht op bijen en hommels. Maar er zijn ook soorten die hoofdzakelijk voor groenbemesting gebruikt worden. Een van de weinige soorten die voor de siertuin geschikt is, is Phacelia sericea. Deze soort heeft opvallende bloemen boven grijsgroen blad. Bovendien leeft deze soort vaak wel enkele jaren. Phacelia staat graag in de volle zon op een normaal vochtige grond. Vooral een teveel aan vocht in de winter moet vermeden worden.
 


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.