Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header

Beoordelingen

Is het wel verstandig om planten in een webwinkel te bestellen? In een tuincentrum kan ik de planten zelf kiezen, maar wat ga ik krijgen als ik ze via internet bestel?
Gaat dat wel goed met het verzenden? Drogen de planten onderweg niet uit?
Kan ik in een webwinkel ook advies krijgen over mijn planten, nu of later?
Is dit bedrijf wel betrouwbaar en staan ze garant voor hun levering en service?

Zomaar wat vragen die bij u boven kunnen komen als u twijfelt of u wel planten bij ons zult kopen. Begrijpelijk, want u gaat geld uitgeven zonder dat u precies weet wat u krijgt.
U geeft ons het vertrouwen van een bestelling. Natuurlijk gaan wij daar zorgvuldig mee om en wij zullen er alles aan doen om aan uw verwachting te voldoen. Dat beloven wij u, maar u heeft er misschien meer aan als u de ervaringen van eerdere klanten leest.

Voor het verzamelen van beoordelingen werken wij samen met WebwinelKeur. Op de reviews die geplaatst worden hebben wij geen enkele invloed. Ze worden à la minute geplaatst door WebwinelKeur en zijn door ons niet te wijzigen of te blokkeren.
Mocht u besluiten om bij ons te bestellen, dan krijgt u korte tijd nadat de planten zijn geleverd van ons per email een verzoek om een beoordeling te plaatsen. Uiteraard kunt u ook buiten WebwinelKeur om contact met ons opnemen om uw ervaring kenbaar te maken.

Lees hieronder de 20 laatste beoordelingen die klanten ons hebben gegeven. Voor het lezen van meer reviews klikt u op het woord 'WebwinelKeur' hieronder.

Heeft u al een beoordeling geschreven en wilt u die veranderen of verwijderen? Na het uitbrengen van uw beoordeling heeft u normaal gesproken van WebwinelKeur een email gekregen. In die email staat een link om uw beoordeling aan te passen. 


 

 

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!