Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Knolsteenbreek

Knolsteenbreek

Knolsteenbreek behoort tot het grote geslacht Saxifraga. Het zijn planten die die losse tapijten vormen met bloemen die mooi boven de bladrozetten uitsteken. De gevuldbloemige vorm wordt ook wel 'Haarlems klokkenspel' genoemd. Wordt Knolsteenbreek na verloop van tijd slordig, neem de planten dan op en herplant de buitenste delen. Knolsteenbreek staat het liefst in de halfschaduw op een normale tot matig vochtige grond. Knolsteenbreek is te combineren met bijv. Kruipphlox (Phlox), Viooltje (Viola), Purperklokje (Heucherella, Heuchera) en Leliegras (Liriope).

Staat de Knolsteenbreek die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Saxifraga. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!