Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header

Assortiment vaste planten

KwaliteitsPlanten.nl heeft een groot en uniek assortiment aan vaste planten. Meestal hebben wij meer dan 3000 soorten direct uit voorraad leverbaar!

Vaste planten zijn kruidachtige planten die langer dan twee jaar leven en meerdere keren bloeien. Bomen, struiken, klimplanten, vijverplanten, rozen en eenjarigen vallen niet onder de noemer van vaste planten. Die vindt u dus ook vrijwel niet in ons assortiment.

Vaste planten zijn onmisbaar in een tuin. Vormen bomen en struiken de body van de tuin, de vaste planten zorgen voor de aankleding. Er zijn vaste planten die in het najaar afsterven (bijv. Aster) en soorten die in het winterseizoen hun blad houden (bijv. Kerstroos). U vindt binnen de groep vaste planten een ongekende variatie aan bloemkleuren. Daarnaast worden er veel soorten gehouden om hun schitterende bladkleuren en –vormen, zoals bijv. Purperklokjes (Heuchera's) en Hosta's.
 
Permanent hebben wij aandacht voor trends en nieuwe soorten tuinplanten. Niet alle nieuwe tuinplanten die door veredelaars op de markt gebracht worden zijn een verbetering. Wij proberen om alleen de beste soorten aan te bieden. Graag horen wij uw ervaringen! Klik hier om de nieuwste vaste planten te zien. Mocht u suggesties hebben voor uitbreiding van het assortiment, laat het ons weten! Op die manier houden wij een goede feeling met wat u als plantenliefhebber wenst en kunnen wij daarop inspelen.

Het assortiment wisselt binnen het seizoen. Planten raken uitverkocht of zijn pas later in het jaar voldoende sterk om te verhuizen naar uw tuin. Kunt u bepaalde vaste planten niet vinden in de webwinkel, kijk dan later in het seizoen nog eens of stuur ons een e-mail.

Het kan zijn dat u in het verleden een bepaalde plant bij ons heeft gekocht, en dat u die nu niet kunt terugvinden in de webwinkel. Dat komt omdat wij in de webwinkel alleen planten laten zien waarvan voorraad is. De gegevens van (tijdelijk) uitverkochte tuinplanten zijn echter wel aanwezig in ons archief. Wilt u dus graag informatie over een eerder bij ons gekochte vaste plant, mail ons dan even. Wij geven u graag de gewenste informatie.
   

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!