Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Poelruit

Poelruit

Poelruit wordt vaak gehouden om de talloze kleine zachtgele bloemen in een luchtige bloeiwijze. Ook het blad is aantrekkelijk. Geef Poelruit zo nodig wat steun in de border van bijv. buurplanten of een goed opgestelde staak. Poelruit staat graag in de zon tot halfschaduw op een normale tot vochtige grond. Werk zo nodig compost door de grond voor een betere vochthoudendheid. Door zijn ongedwongen uitstraling is Poelruit zowel in de border als in een natuurlijke beplanting te gebruiken. Plaats er planten met geelgroen voor, bijv. Japans bosgras (Hakonechloa) of Vrouwenmantel (Alchemilla). Poelruit is aantrekkelijk voor bijen en hommels en is ook goed in boeketten te gebruiken.

Staat de Poelruit die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Thalictrum. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.