Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Koningskaars

Koningskaars

Koningskaars behoort tot een geslacht van planten die voor een prachtig verticaal accent in de tuin zorgen. Koningskaars leeft vaak maar twee of drie jaar en sterft na de bloei af. Vaak zaait de plant zich wel uit zodat u niet zonder komt te zitten. Wilt u het uitzaaien voorkomen, knip dan tijdig de uitgebloeide aren uit de plant. Met wat geluk verlengt dat gelijk ook de levensduur van de plant. Koningskaars wil graag een plek in de zon op een droge tot normale grond die goed doorlatend is en het liefst wat kalk bevat. Koningskaars is een indrukwekkende plant en past het best in een natuurlijke aanplant waar de plant zich ook uit mag zaaien. Voor gebruik in de border is Koningskaars minder geschikt.

Staat de Koningskaars die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Verbascum. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!