Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Spinnekop

Spinnekop

Spinnekop is een geslacht van bosplanten. In Nederland komt deze soort nog maar zelden voor en is daarom beschermd. Na de bloei vormt zich een blauw besje aan de top van de stengel. Direct daaronder zit een groepje lange blaadjes. Samen lijkt dit op een spin. Spinnekop groeit het best op een redelijk vochtige humusrijke grond in de (half)schaduw. Ze groeien langzaam, en het duurt dus een aantal jaren voordat Spinnekop een mooie groep heeft gevormd. Voor een wat sneller resultaat kunt u het beste minimaal 5 stuks bij elkaar planten. Combineer Spinnekop eens met niet te hoge varens, Salomonszegel (Polygonatum), Longkruid (Pulmonaria), Mansoor (Asarum) en Herfststeenbreek (Saxifraga).

Spinnekop behoort tot het botanische geslacht Paris.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!