Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Twaalfgodenkruid

Twaalfgodenkruid is een lage voorjaarsbloeier met een hangende bloem die teruggeslagen bloemblaadjes heeft. De bloemen lijken wel wat op die van een Cyclaam. Geef Twaalfgodenkruid een mooie plaats in de tuin zonder concurrentie van ander planten. Twaalfgodenkruid verdwijnt tegen de zomer ondergronds, om volgend voorjaar weer tevoorschijn te komen. Twaalfgodenkruid staat graag op een plek in de halfschaduw op een voedzame, goed doorlatende grond die kalkarm is. Goede buurplanten zijn Elfenbloem (Epimedium), Leliegras (Liriope) en kleine varens.

Twaalfgodenkruid behoort tot het botanische geslacht Dodecatheon.
 

    Vorig scherm
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!

 
Omdat in deze periode de meeste tuinwerkzaamheden op een laag pitje staan, verzenden wij de planten alleen op dinsdag, uiterlijk woensdag.

Bestellingen die 's zondags voor 18 uur binnen zijn worden dezelfde week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen schuiven door naar de volgende week.

Als het zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht.
Vrijwel altijd worden de planten een dag na het verzenden bezorgd. Wilt u liever een andere dag, neem dan contact met ons op en we overleggen wat er mogelijk is.