Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Witte-aronskelk

Witte aronskelk

Witte aronskelk is een geslacht van planten uit vooral Zuid-Afrika. Het geslacht Witte aronskelk is nauw verwant aan het geslacht Canna en zo worden ze in de volksmond ook vaak genoemd. Witte aronskelk is in ons klimaat niet winterhard. Dek ze in de winter dus heel goed af of graaf in de herfst de wortelstokken op en bewaar ze op een vorstvrije droge plaats. Witte aronskelk kan ook prima in een pot geplant worden. Deze dan in de winter op een koele droge plaats laten overwinteren en weinig water geven. Vervang in het voorjaar de oude potgrond door nieuwe. Witte aronskelk heeft graag een voedzame grond welke normaal vochtig is. Zet de planten op een beschutte plek in de zon tot halfschaduw.

Witte aronskelk behoort tot het botanische geslacht Zantedeschia.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.