Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Knolcapucien

Knolcapucien

Knolcapucien behoort tot een geslacht van klimmers met schitterende bloemen. De eenjarige soort Oostindische kers (Tropaeolum majus) is de bekendste, maar er zijn ook meerjarige soorten die met een goede bescherming en wat geluk de winter wel door komen. Tot deze laatste groep behoort Knolcapucien. Alhoewel ze tropisch aandoen, houdt deze plant juist van een koel klimaat. Plant ze in grond met veel humus en laat ze bijv. in een haag groeien. De knollen van Knolcapucien zijn prima te eten en de plant wordt om die reden ook wel aangeplant. Op internet zijn recepten te vinden.

Staat de Knolcapucien die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Tropaeolum. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!