Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Puntwederik

Puntwederik

Puntwederik is een sterke plant met prachtige gele bloemen die het prima doet op een normale tot vochtige grond in de zon of halfschaduw. Er zijn van Puntwederik cultivars met bont blad gekweekt die daardoor ook buiten de bloeiperiode sierwaarde hebben. Onder ideale omstandigheden kan Puntwederik flink gaan woekeren. In een natuurlijke tuin is dat geen probleem, maar wilt u de plant in de border toepassen, zet er dan een wortelbegrenzer omheen. De bontbladige cultivars hebben overigens veel minder uitbreidingsdrang dan de gewone groene soort. Voor een kleurig geheel kunt u Puntwederik combineren met sterke planten als bijv. Klokjesbloem (Campanula), Siberische iris (Iris), Daglelie (Hemerocallis) en Ooievaarsbek (Geranium).

Staat de Puntwederik die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Lysimachia. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Open dag op de kwekerij in Borculo,

Omdat wij jullie graag een kijkje willen laten nemen op onze locatie in Borculo organiseren wij een open dag!

Wanneer u ook wilt komen kijken, meld u dan aan via de contact pagina en noteer de volgende datums in uw agenda: