Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Verrassing

Verrassingspakketten

Laat u verrassen door een pakket met diverse planten!

Wij houden op de kwekerij regelmatig kleine partijen planten over die dan vaak tussen wal en schip raken. Dat vinden wij jammer, vandaar dat wij u de mogelijkheid bieden om tegen een sterk verlaagde prijs planten te kopen.

Het is een mix van allerlei soorten planten welke samengesteld wordt op het moment dat u bestelt. Vooraf is niet aan te geven of het planten voor een specifieke plek of in een bepaalde kleur zijn, dus laat u verrassen!
Wij zorgen er voor dat het pakket uit meerdere soorten bestaat. Elke soort is voorzien van een labeltje met de botanische geslachtsnaam.

Heeft u een hoek in de tuin over en houdt u van iets spannends, bestel dan een verrassingspakket en geniet over enige tijd van een variatie aan planten!
Lees hieronder wat enkele klanten over de verrassingspakketten schrijven:

Mijn bestelling is goed aangekomen. De 'verrassing' mixed-doos fleurde me helemaal op :). Een leuke set van plantjes waar ik vandaag heb zitten opzoeken wat ik allemaal heb ontvangen. Heel tof!

Ik heb uit nieuwsgierigheid het gedurfd om het verassingspakket van 48 planten te kopen!
Inderdaad een super leuke verassing allemaal winterharde planten in zeer goede staat! Zeer netjes verpakt en een zeer mooie variëteit van kleuren en geuren allen bloemdragende en een zeer mooie kleurcombinatie! Een echte aanrader voor mensen met een beginnende tuin aanleg! Ik ben hier zeer enthousiast over!

Complimenten voor uw webwinkel - ik heb er nu een paar keer besteld en ben zeer tevreden.
Kwaliteit van de planten is goed, de verpakking ook, er wordt snel geleverd en ik vind de samenstelling van de verrassingspakketten ook erg leuk. Ik kreeg er een van een vriendin en heb er prompt zelf ook een besteld.

Planten kwamen zorgvuldig verpakt aan en in goed conditie. Verrassingspakket is ook een leuk pakket met planten waar jezelf niet aan denkt. Ik ben heel tevreden tot nu toe hoop op mooie groei van de planten.


 
Bezig met laden...


© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.