Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Packera

Packera - Kruiskruid

Packera is een geslacht van planten die nauw verwant zijn aan Senecio. Packera kent zowel een- twee- als meerjarige planten. Vrijwel alle soorten bloeien met gele straalbloemen. Packera's groeien onder zeer uiteenlopende omstandigheden, maar over het algemeen staat Packera graag in de zon tot halfschaduw in een normaal tot matig vochtige grond. Enkele soorten Packera zijn uitermate geschikt als bodembedekker in grote tuinen of in een natuurlijke beplanting. De soort Packera lutea is daar een goed voorbeeld van. Plant ze bijv. samen met Symphytum, Aster divaricatus en Persicaria amplexicaulis. Na de bloei verschijnen er grijze zaadhoofdjes. Wilt u voorkomen dat de planten zich uitzaaien, knip de zaden er dan tijdig uit. Insecten zijn dol op Packera vanwege de gemakkelijke toegang tot de nectar.
 


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.