Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Herfstcyclaam

Herfstcyclaam

Cyclamen, wie kent ze niet als potplant bij oma in de vensterbank. Maar er zijn ook wild-vorm en winterharde soorten te koop. Het zijn planten met een knol. Herfstcyclaam is een soort die, zoals de naam al zegt, in de herfst bloeit. Het blad van Herfstcyclaam lijkt wel iets op dat van klimop. Plant Herfstcyclaam niet te diep en dek ze de eerste winter wat af. Het zijn planten voor een lichtbeschaduwde plaats in humeuze grond waar het 's winters niet te nat is.
Herfstcyclamen kruisen gemakkelijk met elkaar, zodat de bloemen en bladeren nogal variabel zijn. In de zomer kan Herfstcyclaam in rust gaan en zijn blad verliezen om tegen de bloeitijd weer fris uit te lopen. Uiteraard komen onze Cyclamen niet uit het wild, maar zijn ze volledig door kwekers vermeerderd.

Staat de Herfstcyclaam die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Cyclamen. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!