Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Knikkend-parelgras

Knikkend parelgras

Knikkend parelgras is een middelhoog gras dat graag op een plek in de zon tot halfschaduw staat, maar ook bijna volledige schaduw wordt nog verdragen. De grond mag normaal tot droog zijn. Knikkend parelgras heeft een prachtige bloeiwijze; de zaadjes hangen als pareltjes aan de bloeistengel. De plant vormt losse pollen. Knikkend parelgras past goed in een natuurlijke aanplant, bijv. aan de rand van struiken en bomen.

Staat het Knikkend parelgras dat u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Melica. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.