Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Glanzend-sneeuwklokje

Glanzend sneeuwklokje

Glanzend sneeuwklokje wordt gekweekt om de bloei in het vroege voorjaar en om het brede blad dat glanst. Wel is het blad iets vorstgevoeliger dan van andere soorten Sneeuwklokje. Droge bolletjes uit een zakje slaan soms moeilijk aan in de tuin, daarom verkopen wij Sneeuwklokjes in een potje waarin ze al geworteld zijn. Het kan enkele jaren duren voor zich mooie bloeiende pollen hebben gevormd. Glanzend sneeuwklokje staat graag in een losse humeuze grond in de halfschaduw. Een standplaats in de zon kan ook, maar dan moet de grond wat vochtiger zijn. Een goede plaats voor Glanzend sneeuwklokje is tussen de vaste planten in de border. Pas dan wel op bij de voorjaarsschoonmaak. De Sneeuwklokjes die wij verkopen zijn uiteraard niet geoogst in het wild, maar gekweekt zoals alle andere planten.

Staat het Glanzend sneeuwklokje dat u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Galanthus. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!