Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Mammoetblad

Mammoetblad

Mammoetblad is een vaste plant voor een vochtige en rijke grond in de zon tot halfschaduw. Het zijn enorme polvormende planten, met blad dat tot de grootste van alle planten behoort. Ook de bloeikolven zijn indrukwekkend. Mammoetblad is prachtig als solitair bijv. aan de vijverrand. Plant Mammoetblad als het mogelijk is in de voorzomer. De grond is dan voldoende warm en de planten hebben nog een heel seizoen voor zich. De planten hebben een goed winterdek nodig. Paaltjes in de grond slaan, gaas eromheen spannen en vullen met een dikke laag blad. Geef Mammoetblad jaarlijks voldoende voeding om de groei er in te houden. Goede partners zijn Leverkruid (Eupatorium), Adderwortel (Persicaria), Moerasvaren (Thelypteris), Geitenbaard (Aruncus) en Ruit (Thalictrum).

Staat het Mammoetblad dat u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Gunnera. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!