Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Kruipend-gipskruid

Kruipend gipskruid

Kruipend gipskruid behoort tot het geslacht Gypsophila met zowel eenjarige als vaste planten. De soorten die wij aanbieden zijn vast. Kruipend gipskruid doet het goed in de volle zon op een zandige grond die droog tot normaal vochtig is maar een teveel aan water wel goed doorlaat. Kalk in de grond wordt gewaardeerd. Kruipend gipskruid vormt talloze kleine bloemen die zich leuk door andere planten weven en mooi over randen en verhogingen hangen. Daardoor is Kruipend gipskruid heel geschikt om in de rotstuin of in bloembakken te gebruiken.

Staat het Kruipend gipskruid dat u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Gypsophila. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.




 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nl



Facebook   YouTube   Instagram

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!