Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Glidkruid

Glidkruid is een geslacht van vaste planten en halfstruiken. De kleine soorten staan graag in de rotstuin in de volle zon op grond met kalk. De hogere soorten Glidkruid doen het op vrijwel elke grond in de zon of halfschaduw en zijn prima borderplanten. Gebruik als buurplanten van Glidkruid bijv. Duizendblad (Achillea), Verfkamille (Anthemis), Meisjesogen (Coreopsis) en Alsem (Artemisia).

Glidkruid behoort tot het botanische geslacht Scutellaria.
 

    Vorig scherm
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!

 
Omdat in deze periode de meeste tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, verzenden wij de planten alleen nog op dinsdag, uiterlijk woensdag.

Bestellingen die 's zondags voor 18 uur binnen zijn worden dezelfde week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen schuiven door naar de volgende week.

Als het zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Dinsdag 17 december is onze laatste verzenddag in 2019. Bestellingen die na zondag 15 december 18 uur binnenkomen, worden verzonden vanaf dinsdag 21 januari 2020.

Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht. Vrijwel altijd worden de planten een dag na het verzenden bezorgd. Wilt u liever een andere dag, neem dan contact met ons op en we overleggen wat er mogelijk is.