Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Gele ruit

Gele ruit wordt vaak gehouden om de talloze kleine zachtgele bloemen in een luchtige bloeiwijze. Ook het blad is aantrekkelijk. Geef Gele ruit zo nodig wat steun in de border van bijv. buurplanten of een goed opgestelde staak. Gele ruit staat graag in de zon tot halfschaduw op een normale tot vochtige grond. Werk zo nodig compost door de grond voor een betere vochthoudendheid. Door zijn ongedwongen uitstraling is Gele ruit zowel in de border als in een natuurlijke beplanting te gebruiken. Plaats er planten met geelgroen voor, bijv. Japans bosgras (Hakonechloa) of Vrouwenmantel (Alchemilla). Gele ruit is aantrekkelijk voor bijen en hommels en is ook goed in boeketten te gebruiken.

Staat de Gele ruit die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Thalictrum. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!

 
Omdat in deze periode de meeste tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, verzenden wij de planten alleen nog op dinsdag, uiterlijk woensdag.

Bestellingen die 's zondags voor 18 uur binnen zijn worden dezelfde week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen schuiven door naar de volgende week.

Als het zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Dinsdag 17 december is onze laatste verzenddag in 2019. Bestellingen die na zondag 15 december 18 uur binnenkomen, worden verzonden vanaf dinsdag 21 januari 2020.

Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht. Vrijwel altijd worden de planten een dag na het verzenden bezorgd. Wilt u liever een andere dag, neem dan contact met ons op en we overleggen wat er mogelijk is.