Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Verfkamille

Verfkamille

Verfkamille is een vaste plant met een overdaad aan margrietachtige bloemen. Naast de gele kleur zijn er in de loop van de jaren ook witte en zachtgele vormen van Verfkamille gekweekt. De plant staat graag op een plek in de volle zon, op een goed doorlatende grond die niet teveel voeding mag bevatten. Bij een teveel aan voeding groeien de planten slap. Eventueel wat ondersteunen met rijshout in het voorjaar. Verfkamille is een goede snijbloem, terwijl in het verleden de gele bloemen gebruikt werden om wol te verven. Eind augustus afknippen zorgt ervoor dat de wortels krachtig uitstoelen, zodat ook het jaar erop een mooie stevige plant ontstaat. Mooie combinaties met Verfkamille zijn met Bossalie (Salvia), Duizendblad (Achillea) en Vuurpijl (Kniphofia).

Verfkamille behoort tot het botanische geslacht Anthemis.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!