Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Chinese-ruit

Chinese ruit

Chinese ruit wordt vaak gehouden om de talloze kleine bloemen in een luchtige bloeiwijze en fraai blad. Er zijn van Chinese ruit enkele mooie witte cultivars gekweekt. Omdat Chinese ruit veel bloemen geeft, kan hij wel een steuntje gebruiken, bijv. van buurplanten of een goed opgestelde staak. Chinese ruit staat graag in de halfschaduw op een normale tot vochtige grond. Een plek met iets meer zon kan wel, maar dan moet de grond voldoende vocht bevatten. Werk bij twijfel compost door de grond. Door zijn ongedwongen uitstraling is Chinese ruit zowel in de border als in een natuurlijke beplanting te gebruiken. Plaats er bijv. Monnikskap (Aconitum), Japanse iris (Iris) en Adderwortel (Persicaria) naast. Chinese ruit is aantrekkelijk voor bijen en hommels en is ook goed in boeketten te gebruiken.

Staat de Chinese ruit die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Thalictrum. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!