Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Dipsacus

Dipsacus - Kaardebol

Dipsacus is een geslacht van tweejarige en kortlevende vaste planten met een kenmerkende bloemvorm en doornig blad. Bij sommige soorten Dipsacus vormen de bladeren een bekertje om de stengel. Daar blijft water in staan wat verhindert dat mieren omhoog kunnen klimmen naar de bloemen. Dipsacus zaait zich goed uit in de tuin en het is altijd leuk om er een paar van te laten staan in de border. Bijen bezoeken graag de bloemen van Dipsacus en in de winter kijken vogels of er nog zaadjes te vinden zijn. De plant past goed in een natuurlijke tuin waar hij zich vrij uit mag zaaien. De uitgebloeide bloemen van Dipsacus werden vroeger gebruikt om wol te kaarden (reinigen en ontwarren).
 


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!