Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Guldenroede

Guldenroede is een geslacht van rechtopgaande sterke vaste planten. Lange tijd is Guldenroede verguisd vanwege zijn woekerneigingen en gele kleur. Maar er zijn ondertussen veel nieuwe soorten verkrijgbaar die veel beter te gebruiken zijn in de tuin. Woekeraars zitten er eigenlijk niet meer tussen, en ook zijn er cultivars die minder heftig van kleur zijn. Guldenroede is een gemakkelijke plant die het liefst op een normale grond in de zon staat, maar halfschaduw wordt meestal ook prima verdragen. De plant heeft een natuurlijke uitstraling, trekt veel insecten en is daardoor prima in een natuurlijke aanplant te gebruiken. Ook in een kleurrijke border is Guldenroede onmisbaar, bijv. samen met Dropplant (Agastache), Aster (Aster), Klokjesbloem (Campanula), Zonnekruid (Helenium) en Blauwe zeedistel (Eryngium).

Guldenroede behoort tot het botanische geslacht Solidago.
 

    Vorig scherm
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!

 
Omdat in deze periode de meeste tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, verzenden wij de planten alleen nog op dinsdag, uiterlijk woensdag.

Bestellingen die 's zondags voor 18 uur binnen zijn worden dezelfde week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen schuiven door naar de volgende week.

Als het zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Dinsdag 17 december is onze laatste verzenddag in 2019. Bestellingen die na zondag 15 december 18 uur binnenkomen, worden verzonden vanaf dinsdag 21 januari 2020.

Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht. Vrijwel altijd worden de planten een dag na het verzenden bezorgd. Wilt u liever een andere dag, neem dan contact met ons op en we overleggen wat er mogelijk is.