Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Zantedeschia

Zantedeschia - Witte aronskelk

Zantedeschia is een geslacht van planten uit vooral Zuid-Afrika. Het geslacht Zantedeschia is nauw verwant aan het geslacht Canna en zo worden ze in de volksmond ook vaak genoemd. Zantedeschia is in ons klimaat niet winterhard. Dek ze in de winter dus heel goed af of graaf in de herfst de wortelstokken op en bewaar ze op een vorstvrije droge plaats. Zantedeschia kan ook prima in een pot geplant worden. Deze dan in de winter op een koele droge plaats laten overwinteren en weinig water geven. Vervang in het voorjaar de oude potgrond door nieuwe. Zantedeschia heeft graag een voedzame grond welke normaal vochtig is. Zet de planten op een beschutte plek in de zon tot halfschaduw.
 


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!