Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Zwitsers-mosvarentje

Zwitsers mosvarentje

Zwitsers mosvarentje behoort tot een groep van mosachtige sporenplanten en wordt daarom ook wel tot de varens gerekend. Er zijn verschillende vormen van het mosvarentje; van kleine bossige eenjarige tot zelfs klimmende meerjarige. De meeste zijn vorstgevoelig, maar de soort 'helvetica' is goed winterhard in ons klimaat. Ze hebben opmerkelijke tinten groen, met soms zelfs een metaalachtig glans. Zwitsers mosvarentje wordt gebruikt als randplant bij waterpartijen of als bodembedekker tussen varens en Hosta (Hosta). Ze worden ook gebruikt als groene decoratie en kamerplant. Zwitsers mosvarentje staat graag in de halfschaduw op een plek met voldoende vocht.

Zwitsers mosvarentje behoort tot het botanische geslacht Selaginella.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.